Новини
2014-04-02 14:39:26
ПРОБЛЕМНИЙ СЕМІНАР У РЕЖИМІ ОН-ЛАЙН

Відповідно до   плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 27 березня 2014 року проведено проблемний семінар у режимі он-лайн для інженерно-педагогічних працівників професій торгівлі та громадського харчування з теми: «Шляхи підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників з професій громадського харчування».
Засідання фахової секції відкрила її координатор, завідувач відділу професійної підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Г.М. Соленцова, яка зосередила увагу на підсумках обласного конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів.
Директор Грицівського ВПУ №38 Д.Д. Ганаба презентував систему роботи Грицівського ВПУ №38 з підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників. Дмитро Дмитрович зазначив, що основним напрямом роботи колективу стало оновлення матеріально-технічної бази для підготовки кваліфікованих робітників з професії «Кухар; пекар» та її модернізацію з метою інформатизації  навчально-виробничого процесу закладу.
Роботу методичної комісії професії «Кухар; пекар» презентувала її голова Т.В. Малишко. Учасники вебінару мали змогу віртуально ознайомитися з оснащенням нової кухні-лабораторії та пекарні училища.
Під час вебінару учасники мали змогу переглянути відеоурок теоретичного навчання з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» за темою: «Кава: хімічний склад, харчова цінність, види, вимоги до якості», проведений викладачем Грицівського ВПУ №38 Т.В. Малишко, та відеофрагмент уроку виробничого навчання з теми: «Приготування щуки фаршированої», проведеного майстром виробничого навчання училища О.В. Васільєвою-Гаврилюк.
Досвідом співпраці навчального закладу з соціальними партнерами як одним із шляхів підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників поділилась під час проведення вебінару Г.М. Нефедова – голова методичної комісії професій громадського харчування Каянець-Полільського професійного художнього ліцею.
А голова методичної комісії ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» Г.І. Хомюк презентувала роботу методичної комісії навчального закладу зі створення педагогами дидактичного забезпечення професій, підвищення професійної компетентності педагогів шляхом проведення майстер-класів та залучення випускників-навчального закладу в якості журі при проведенні внутрішньоучилищного конкурсу фахової майстерності  серед учнів з професії «Кухар». Співпраця  сприяє піднесенню престижності  професії, підвищенню мотивації учнів до оволодіння професією.
Учасники вебінару одержали домашнє завдання: проаналізувати уроки теоретичного та виробничого навчання, які демонструвались на вебінарі, подавши аналіз уроків до НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області.

 

2020-02-20 10:03:31
Вебінар викладачів математики ЗП(ПТ)О

Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 30 січня 2020 року відбувся вебінар викладачів математики ЗП(ПТ)О на тему «Формування ключових компетентностей на уроках математики».

© 2015 Усі права належать НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області